Wat leuk dat u geïnteresseerd bent in een samenwerking met Crimineel Lekker. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden tot adverteren op mijn pagina. Wilt u informatie over de tarieven? Of heeft u een ander leuk idee voor een samenwerking? Neem dan gerust contact met mij op door een mail te sturen aan kellyvaneeten@live.nl.

advertorial

Wilt u een bepaald product, event of dienst onder de aandacht brengen? Dan kunt u kiezen voor een advertorial. Een advertorial is een artikel, waarbij er specifiek op een bepaald product (of iets dergelijks) wordt ingegaan. Advertorials komen tot stand in samenspraak, zodat het aansluit op uw wensen en op de bezoekers van Crimineel Lekker. Kanttekening hierbij is wel dat ik positief moet zijn over de dienst of het product, omdat ik het belangrijk vind dat mijn bezoekers eerlijke posts te zien krijgen.

Review – Wilt u een product laten testen door Crimineel Lekker? Dan kan dat natuurlijk ook! Via een review zal ik informatie over het product, en mijn mening, delen met mijn bezoekers. Let wel op: eerlijkheid naar mijn bezoekers staat wel voorop. Dus ik zal altijd mijn eerlijke mening geven over het product, en sta dus niet garant voor een positieve review

Winactie – Om nog meer aandacht te generen voor uw bedrijf kunt u er ook voor kiezen om een winactie te starten, in combinatie met een review. Hierbij kan ook sociale media worden ingezet.

logo 2
Persberichten – Ik blijf altijd graag op de hoogte van nieuwe producten, events, boekpresentaties en meer. Persberichten, uitnodigingen en vrijblijvende informatie ontvang ik graag via e-mail (kellyvaneeten@live.nl) of via contact. Ook mogen er altijd producten naar mij worden opgestuurd. Neem ook dan contact met mij op voor de adresgegevens.