Joehoee,

Ik heb al een tijdje niks meer geplaatst, omdat ik de afgelopen maanden erg druk was met het afronden van mijn bachelor (spoiler alert: die heb ik nu afgerond). Omdat ik sinds een paar dagen op vakantie ben wilde ik jullie even een kleine update geven, ook alvast als voorproefje van alle reisblogs die eraan gaan komen na de vakantie. Maar voor we daar aan toe komen bespreek ik eerst nog even kort mijn scriptieperiode.

De afgelopen periode stond in het teken van mijn scriptie, die ik schreef over getuigenissen in zaken rondom mensenrechtenschendingen. Ik vind dit een heel interessant onderwerp en kijk dan ook met een positief gevoel terug op mijn scriptieperiode. Ik had dan ook graag een exemplaar in boekvorm en ik kreeg vanuit Studentendrukwerk het aanbod om een luxe ingebonden variant van mijn scriptie toegestuurd te krijgen. Dit liet ik mij geen twee keer zeggen en ik heb nu dan ook een mooi boekwerkje bij mij thuis in de kast staan. Zoals je ziet kan je bij studentendrukwerk ook zelf je kaft kiezen, erg chill!

Foto scriptie Kelly.jpeg

Wil jij ook zo’n mooi exemplaar? Kijk dan hier even. Ik heb gekozen voor de optie A4 (glad, premium papier), zwart-wit, dubbelzijdig met een hardcover van bedrukt, wit leer. De eerste keer bleek één van de bladzijdes niet helemaal te kloppen (omdat ik hem had geüpload vanaf Word in plaats van Pdf). Ik mocht gratis een nieuwe bestellen (nu wel in Pdf) dus ook met de service zit het wel goed. 😉 (Let wel even op met mogelijke liggende tabellen, die moet je in een staande pagina zetten i.p.v. een liggende.)

joehoe
Op reis met de scriptie in Versailles

Nu ik mijn bachelor heb afgerond en mijn scriptie in mijn kast prijkt ben ik met mijn vriend een roadtrip aan het maken door (zuid) Europa, zodat we allebei volgend jaar weer helemaal opgeladen aan onze masters kunnen beginnen. Over een paar weekjes komen er blogs online te staan over diverse pareltjes in Frankrijk, Italië, Zwitserland en Luxemburg. Als je nog geen vakantie hebt geboekt of alvast inspiratie op wil doen voor het komende vakantieseizoen zou ik deze blog dus goed in de gaten houden *wink wink*.

Liefs, Kelly

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s