Hallo leuke lezer,

De afgelopen maanden ben ik maar liefst drie keer bij City Hall geweest. Een keer ter afscheid omdat een van mijn studiegenootjes voor een half jaar naar Canada vertrok, een keer met een vriendin uit Gemert en een keer met mijn commissie bij het Criminologisch Netwerk Nederland. City Hall is niet het meest standaard Italiaanse restaurant. Je vind hier geen pizza Hawaï of pizza Döner, maar meer bijzondere creaties (helemaal mijn ding dus).

city hall 3
Lekkerste risotto ever ❤

De eerste keer deelde ik met mijn vriend de Funghi all’aglio e Taleggio (€8.50), dit is een warm voorgerecht met paddenstoelen en taleggio (een kaassoort) als voorgerechtje. Als hoofdgerecht deelden we een romige risotto met truffel, paddenstoelen en een gepocheerd eitje (€15.50) en een pizza met burrata en melanzane (€16.50). Deze ingewikkelde termen betekenen een saus van gepofte aubergine en een met room gevulde buffelmozzarella. Daarnaast zat er ook nog tomaat, knoflook, basilicum en Parmezaanse kaas op. Het lekkerste vond ik de risotto, die heerlijk smaakvol en romig was. Het enige jammere was dat hij zo snel op was haha. De paddenstoelen waren ook erg lekker en daar had ik ook nog wel een extra portie van gewild. De pizza vond ik persoonlijk iets minder, maar dat kwam misschien ook omdat ik ontzettend hoge verwachtingen had bij de omschrijving. Al met al hadden we lekker gegeten en ook mijn tafelgenootjes waren erg tevreden met hun gerechtjes.

calzone.jpg

De tweede keer bij City Hall deelde ik met Lisanne de pizza margherita en een calzone met wilde spinazie, knoflook, gebakken bundelzwammetjes, pijnboompitten, zongedroogde tomaat en Taleggio. Allebei de pizza’s smaakten goed, maar de margeritha had iets van de smaak van de calzone over mogen nemen. De marghertia was nogal saai en de calzone was iets te heftig (kan je me nog volgen?). We hebben wel een erg leuke avond gehad en de wijn smaakte heerlijk. 🙂 Voor allebei de pizza’s betaalden we die dag maar 10 euro. Als je op maandag, dinsdag of woensdag bij City Hall gaat eten is bijna elke pizza/pasta maar 10 euro (joehoe!).

De derde keer (de helft van de omzet van City Hall komt van mij denk ik) bestelde ik een hele lekkere pasta, maar die staat helaas niet meer op de kaart. 😦 Niet zo relevant om helemaal uit te leggen dus. Wel heel erg lekker en mooi dus ik wilde hem toch even laten zien.

city hall 2.jpg
Iets met een pestosaus en lekkere kaas.

Of ik nog een keer naar City Hall zou gaan? Ja zeker, onder andere het voorgerecht met burrata en de pasta met truffel staan nog op mijn lijstje. Ik raad je dan ook vooral aan om een keer naar City Hall te gaan en ga ook vooral in het begin van de week voor de korting. 😉

Liefs, Kelly

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s