Hoi!

De afgelopen tijd was ik wat afwezig op crimineellekker (sorry!), maar nu heb ik weer een restaurantreview voor jullie. Ter ere van ons tweejarig jubileum at ik met mijn vriend bij Sopranos, een populair Mediterraans restaurant in Eindhoven. Ik keek er door alle goede verhalen al lang naar uit om hier te gaan eten en afgelopen zondag was het dan zo ver.

We werden vriendelijk ontvangen en kregen een tafeltje bovenin de zaak. De inrichting van Sopranos is erg gezellig en op de benedenverdieping zit zelfs een heuse aquariumwand (vet!!).  Tijdens het eten van een lekker broodplankje bekeken we alvast de kaart. Op de menukaart van Sopranos staat vlees redelijk centraal, maar ook voor vegetariërs is er een hoop keuze. Als voorgerechtje bestelde ik de uiensoep (€7.95) en Frits de gevulde bloemtortilla met kaas, avocado en zure room (€8.95).  Het werd redelijk snel uitgeserveerd en smaakte allebei erg goed.

42689849_530538700707255_3598659905118011392_n

Ik besloot om Frits voorgerecht als hoofdgerecht te bestellen (17.95) met daarbij spinazie in room en maiskolfjes. Frits bestelde de mixed grill special, die bestond uit ossenhaas, Argentijnse steak, lamskotelet, kipfilet en sparerib met mais (28.95). Daarnaast bestelde we ook nog een portie champignons. Ik was prima tevreden met mijn hoofdgerecht, vooral de combi van spinazie met de wraps was lekker. Mijn vriend was zeer enthousiast over wat hij besteld had, elk stuk vlees was perfect gegaard en heerlijk van smaak.

De porties waren behoorlijk groot en de volgende keer zouden we wel iets minder bestellen, maar verder was het eten echt perfect. De enige domper op de avond was iets vervelends met de bediening. We hadden ons tafeltje tot 19.30 gereserveerd, maar de bediening haalde om 19.00 opeens abrupt ons eten weg en vroeg ons of we ze de rekening konden halen. Onze serveerster had zich vergist in de tijd en we konden gewoon blijven zitten, maar dat betekende wel dat ons eten verdwenen was. Kan gebeuren, maar er werd wel erg makkelijk over gedaan. We kregen geen excuses of compensatie. Niet zo netjes dus.

Ondanks dit incident vind ik Sopranos een aanrader, alleen al voor de heerlijke mixed grill. 🙂

Je kan Sopranos vinden op het stationsplein 9 in Eindhoven.

Liefs, Kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s