Hallo!

Zoals jullie intussen waarschijnlijk wel weten ben ik een groot voorstander van de Italiaanse keuken. Pizza, pasta.. you name it. Helaas is pizza niet zo heel gezond en daarom ging ik op zoek naar gezondere alternatieven. Bij andere foodbloggers zag ik vaak de pizzabodem van Magioni voorbijkomen. Ze mochten gratis de groentebodems van Magioni proberen (hallo Magioni waarom krijg ik geen gratis pizza? 😦 ) en iedereen was erg enthousiast. Ik nam de proef op de som en maakte een pizza caprese met behulp van de bloemkoolbodems.

36849437_2272064676354138_6255595561404071936_o.jpg

Je hebt nodig voor 2 personen: 1 pakje Magioni bloemkoolbodems – mutti pizzasaus – halve courgette – halve rode ui – handje tomaatjes – paar blaadjes basilicum – 1 bol (buffel)mozzarella

Stap 1: Verwarm de oven voor op 200 graden. Snijd de ui in ringen en de courgette en de tomaatjes in plakjes. Besmeer intussen de pizzabodems met een paar eetlepels pizzasaus.

Stap 2: Beleg de bodems met de courgette, ui en tomaat. Als je buffelmozzarella gebruikt kan je de helft van de bol (in plakjes) laten smelten op de pizza, bij gewone mozzarella de hele bol.  Doe de pizza in de oven totdat de bodem lekker krokant is. Als je buffelmozzarella gebruikt breng je de andere helft van de bol op smaak met peper en zout en leg je de plakjes op de pizza nadat deze uit de oven is gekomen.

Stap 3: Haal de pizza uit de oven en beleg indien je buffelmozzarella gebruikt met de overige plakjes en bestrooi met de basilicum.

Ik vond dit recept erg geslaagd. Laat je even weten of jij het ook lekker vind?

Smakelijk!

Liefs, Kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s