Hoi!

Wat een heerlijk weer is het de afgelopen dagen hé? Samen met mijn huisgenootjes An en Malou at ik deze heerlijke pasta. Hij is lekker spicy en zéér makkelijk om te maken. Ik realiseer me nu dat het al halverwege juni is en mijn dagboek van mei nog steeds niet online staat (oeps). Ik heb het erg druk de laatste weken, maar probeer het zo snel mogelijk online te zetten. Ondertussen kan je je nog vermaken met het dagboek van april. Maar goed, we hadden het over pasta. Klaar voor?

pasta 3

Je hebt het volgende nodig: half pak volkoren spaghetti – 1 broccoli – 1 rode peper – grana padano snippers – handje verse tomaatjes – paar stukken diepvriesspinazie met room – bouillonblok – peper en zout – 1 teen knoflook.

Stap 1: Snijd de tomaten doormidden, de broccoli in roosjes en ontpit de rode peper. Snijd de rode peper vervolgens in heel kleine stukjes. Kook intussen de pasta in kokend water met het bouillonblok volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar. Voeg de laatste drie minuten de broccoli toe.

Stap 2: Pers de knoflook boven een hete pan met wat olie of boter en voeg hier de gesneden peper aan toe. Bak een paar minuten kort aan en voeg de bevroren spinazie met room toe. Giet daarna de pasta en de broccoli af en voeg deze ook toe aan het sausmengsel.

Stap 3: Laat de spinazie ontdooien en voeg ook de tomaatjes toe. Breng het geheel op smaak met peper en zout en roer het goed door. Serveer met de grana padano.

Smakelijk! Wat is jouw favoriete pasta recept?

Liefs, Kelly

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s