Heey!

De afgelopen maand was druk as usual, maar over het algemeen wel erg leuk. De laatste tijd ga ik vaak mee met diensten op mijn stage en ik ben er redelijk zeker van dat ik later recherchekundige wil worden. Helaas zijn de vacatures daarvoor zeldzaam, maar hopelijk kom ik er toch een keer terecht :).

Week 1 : Interview, hortus en ziek zijn.
Ik begon mijn week lekker met Pasen en at op dinsdag 3 april samen met mijn oud-huisgenootjes. Erg leuk om ze weer te zien! De woensdag begon ik met een interview voor In De Buurt Leiden, waarna ’s middags vriendinnetje Annemijn helemaal uit Gemert langskwam. We bezochten de Waag en de Hortus en ’s avonds na het eten van deze heerlijke parelcouscous reisde zij af naar België en zocht ik moe mijn bed op. Donderdag werd ik flink ziek wakker waardoor ik van alles moest verschuiven :(. Gelukkig was ik vrijdag weer in staat rond te lopen en werkte ik op de uni. ’s Avonds reisde ik af naar Gemert om met vriendin Pien af te spreken, waarna ik een rustig weekend had.

30019812_1617481005031801_360986836_n

Week 2 : Salsa & papa’s verjaardag

Maandag 9 april had ik werkgroep en ’s avonds huiseten waar we hele lekkere pizza’s maakten. Dinsdag ging ik naar stage en ging ik ’s avonds met Frits een proefles salsa en bachata volgen. We hadden niet echt talent, maar het was wel ontzettend leuk. Mogelijk komt er zelfs nog een vervolg haha. Woensdag had ik een berg vergaderingen en een werkgroep, gelukkig wel met een rustige avond. Donderdag ging ik vervolgens weer de hele dag naar stage. Ik ben daar momenteel bezig met mijn eigen onderzoek wat ik erg leuk vind om te doen. Vrijdag had ik een vier(!) uur durende werkgroep, waarna ik naar huis terugging om de verjaardag van papa te vieren.

Week 3 : CNN, foodfotografie en een potje poolen

Op maandag 16 april ging ik na mijn werkgroep meteen door na de ledenactiviteit van het Criminologisch Netwerk Nederland waar ik vrijwilligerswerk doe. We gingen bowlen en uiteten en het was erg gezellig. Helaas had ik na het eten wel weer last van buikpijn, wat ik de laatste tijd erg vaak heb. Iemand tips?

30957215_1639316062848295_709041588_o.jpg

Op dinsdag ging ik naar stage en had ik vervolgens met oud-huisgenootje Merel een sollicitatiegesprek voor mentor van de El Cid. ’s Avonds kwam fotograaf Edzard van Edzard Boonen Fotografie nog langs om samen foodfoto’s te schieten. Met behulp van mijn vriend maakte ik drie gerechten, waarvan de eerste al online staat. Edzard dankjewel voor de mooie foto’s en de gezelligheid!

IMG_7244

Woensdag had ik werkgroep en ik heb geen idee meer wat ik ’s middags gedaan heb. Ik denk leren? ’s Avonds kwam Khedy en heb ik samen met haar en Frits pizza gegeten. Donderdag ging ik overdag naar stage en ’s avonds poolen met de eerstejaarscommissie. Ik bleek halverwege het potje opeens goed te zijn in poolen, maar de spelregels zijn me nog altijd niet helemaal duidelijk. Vrijdag had ik weer werkgroep waarna ik afreisde naar Gemert. Zaterdag ging ik naar jazzballet, de stad in met mama en sprak ik ’s avonds af met vrienden.

Week 4 :  Kaasfondue, noodhulp en ADO.

Op maandag had ik eerst een voorbespreking voor ADO-PSV waar ik bij de voetbaleenheid aan ga sluiten. Hierna at ik samen met Janneke en gingen we ’s avonds samen naar een avond waarbij politiemedewerkers meegenomen worden in een bekende Nederlandse recherchezaak. Op dinsdag had ik ook stage waarna ik ’s avonds met vriendinnetje Khedy ging kaasfonduen bij Scarlatti. Woensdag ging ik ’s middags met huisgenootje Malou naar Midas in Woerden. We waren hier uitgenodigd om een keer de kaart te komen proberen, de pluspunten van het hebben van een foodblog haha. We schoten nog wat foto’s waarna we weer met de trein terugreisden. Voor Onderzoeksvaardigheden, een vak van mijn studie, moest ik mensen een korte vragenlijst in laten vullen. De respondenten moesten zo willekeurig mogelijk gekozen zijn, dus ik besloot om mensen in de trein te vragen. Ik heb uiteindelijk drie man gevraagd, iedereen zei nee en toen durfde ik niet meer haha. Oeps. ’s Avonds was gelukkig succesvoller, ik organiseerde met collega’s een lezing over de dreiging op de universiteit in 2015. Alles verliep gelukkig soepel en ik sloot de avond met vrienden af bij biercafé Olivier.

31255633_1639307282849173_1455683914_o.jpg

Op donderdag was ik alweer op stage te vinden en ging ik ’s middags meedraaien met de noodhulp. Voor iedereen die de term niet kent: de noodhulp rijdt alle 112 meldingen. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik het best leuk vind om heel snel met zwaailichten op meldingen af te rijden, agent in spé? Vrijdag begon ik rustig en werkte ik aan school. Daarnaast draaide ik heel veel wasjes #burgerlijk.  ’s Avonds kreeg ik nog een inkijkje in de commandoruimte voor koningsdag waarna ik mijn bed weer inrolde (nadat ik onderweg een lekkere pompoenkaaskroket had gescoord bij Karels Bio friet). Helaas geen feestjes met koningsnacht en dag voor mij. Zaterdag kwamen papa en mama langs in Leiden en gingen we gezellig samen de stad in. ’s Avonds gingen we nog eten bij Bree33 en toen reden ze weer terug richting Brabant. Normaal gesproken ga ik altijd ieder weekend naar huis toe en deze keer ging dat niet, daarom was het erg fijn dat ik toch even mijn ouders zag. Zondag sloot ik af met de voetbaleenheid bij ADO Den Haag versus PSV. Na een hele dag buiten staan was ik behoorlijk verkleumd, maar ik heb echt een prachtige dag gehad. Alle collega’s die me op sleeptouw hebben genomen, bedankt! 🙂

31108811_1642137845899450_755515849_o.jpg

Laat vooral even weten hoe je het vind om zo’n maanddagboek te lezen. Voor mij is het best wel wennen om zo gedetailleerd bij te houden hoe mijn maand eruit ziet haha. Hoe zag jouw maand eruit en ga je in mei nog leuke dingen doen?

Liefs, Kelly

 

 

 

 

 

 

 

Een gedachte over “Kelly’s april: foodfotografie, noodhulp en ADO-PSV.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s