Hoi leuke lezers!

Afgelopen woensdag waren Malou van Blonde Blossom en ik uitgenodigd om de lunchkaart van Midas in Woerden te komen proberen. We stapten ’s middags samen op de trein en de eerste verrassing kwam eigenlijk al toen we de trein uitliepen. Wat is Woerden een ontzettend leuke stad! We waren er allebei nog nooit geweest, maar komen zeker nog een keertje terug.

Na een wandeling van een paar minuten kwamen we in een winkelstraat waar één terras er door de gezellige haardvuurtjes en de drukte er meteen uitsprong.  Restaurant Midas heeft twee verdiepingen en wij mochten boven plaatsnemen. Nadat we allebei een muntthee besteld hadden begon de moeilijke keuze voor een lunchgerechtje. Ik twijfelde heel erg tussen het broodje met zalm en een broodje genaamd ‘Healthy Grilled Cheese’. Ik besloot voor de laatste te gaan en Malou koos het broodje Ieniemini met Carpaccio.

DSC_0723

The Healthy Grilled Cheese is een soort tosti van buffelmozzarella, spinazie, pijnboompitten en pesto bovenop een mix van sla, balsamico en gedroogde cherrytomaat. Ik vond het broodje goed smaken met de lekkere tomaatjes als uitschieter. Het bordje was mooi opgemaakt en de portie ruim voldoende. Malou was ook zeer tevreden met haar broodje carpaccio (die bepaald niet klein was, in tegenstelling tot wat de naam deed vermoeden). Ik heb wat van de oude kaas en de truffelmayo geproefd (heerlijk!) en had even spijt dat ik vegetariër ben en niet het hele broodje kon proberen.

DSC_0720.JPG

De inrichting van Midas vonden we allebei erg mooi. De ruimte was gedecoreerd met spullen uit de tweedehands winkel wat het een extra speciale touch gaf. We moesten even wachten totdat alle lunchgasten weer weg waren, voordat we wat mooie foto’s van het interieur konden schieten, vandaar dat de ruimte op de foto zo leeg is. Een leuk detail in het interieur vind ik de olijfolie met de takjes tijm erin. 🙂

DSC_0851

DSC_0866.JPG

Je kan ook voor het avondeten en om wat te borrelen bij Midas terecht en ik heb gehoord dat vooral de burgers een echte aanrader zijn. Malou en ik vinden het een erg leuke plek om te lunchen en te dineren. Mocht je dus ooit in Woerden zijn, je weet waar je heen moet! :). Lieve medewerkers van Midas, heel erg bedankt voor de gastvrijheid en het heerlijke eten!

Liefs, Kelly

 

Een gedachte over “Lunchen bij Midas in Woerden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s