Hoi!

Leuk dat je weer meeleest met mijn maanddagboek. Helaas kon ik deze maand door tentamens wat minder posten, maar in april ben ik weer helemaal back.

Week 1 : happyhappyjoyjoy, koken op het politiebureau en naar de IKEA

Op maandag 5 maart ging ik met huisgenootjes naar Happy Happy Joy Joy in Amsterdam, we hadden dit al een tijdje gepland staan en ik keek er erg naar uit. Ik schreef al eerder een review over dit restaurant en was opnieuw erg gelukkig met al het heerlijke eten wat we kregen voorgeschoteld. Na dit gezellige etentje gingen we nog naborrelen in de Hallen met mijn lieve oud-huisgenootje Joos.

De dinsdag en de woensdag waren redelijk rustig. Op dinsdag had ik stage en op woensdag had ik afgesproken met huisgenootje Malou om lekker naar de Hortus te gaan. Donderdag was daarentegen een ontzettend lange dag. Ik begon ’s ochtends vroeg op stage om de voorbereidingen te treffen voor een diner met agenten en studenten wat die avond plaats zou vinden. Het was een drukke dag, maar erg leuk en met een heerlijk en gezellig resultaat.

Vrijdagochtend had ik vervolgens nog een presentatie, waarna ik naar Brabant terugreisde om bij mijn familie te zijn. Op zaterdag ging ik na jazzballet vet cliché en burgerlijk met Frits naar de IKEA (om spullen voor zijn kamer te kopen, we gaan niet samenwonen ofzo haha). Is het jullie ook ooit opgevallen dat vet veel stellen ruzie hebben in de IKEA? Ik vond de hoeveelheid boze koppels echt opvallend.

DSC_0014

28751414_157202998325239_1677623103515000832_n

Week 2 : Heel veel Domino’s eten en 30seconds spelen

Op maandag reisde ik terug naar Leiden en had ik een werkgroep van een super saai vak (onderzoeksvaardigheden). Dinsdag was een (hele spannende) stagedag waarna ik ’s avonds pizza ging eten met klasgenootjes. Iris en ik fietste vol goede moed naar huis met allebei een flinke stapel pizza’s, waarna mijn pizza-tas finaal doormidden scheurde. Al die heerlijke pizza’s lagen dus op de grond :(. Omdat we te weinig tasjes hadden gekregen mochten we op donderdag nogmaals (gratis) pizza komen halen, wat we ons geen twee keer lieten zeggen.

Vrijdag werkte ik nog even fanatiek aan een paper die ik die dag in moest leveren, waarna ik weer terug naar Brabant ging. Ik had een lekker rustig weekend en sprak op zondagavond nog af met Frits, Maik en Quinty om een potje 30seconds te spelen. Maik en Quinty hadden voor een heerlijke hapjesplank gezorgd, dus mijn avond was compleet.

Week 3 : Tentamenstress en anderhalf jaar samen

Op maandag at ik met oud-huisgenootje Merel, waarna ik op dinsdag weer vol aan de slag ging op stage met ’s avonds huiseten erachteraan. Woensdag was lekker rustig en heb ik nog flink geblokt voor mijn tentamen. Om onze schoolstress die dag even te vergeten aten Sara en ik ’s avonds samen, waarna we na het eten allebei weer aan onze studie gingen.

Donderdag had ik ook stage, waarna ik vrijdag het tentamen (Omgevingscriminologie) moest maken. Ik had dit tentamen vorig jaar al gehaald, maar ik had niet doorgegeven dat ik het punt mee wilde nemen naar dit jaar. Heel dom dus, maar goed.

Op zaterdag was ik anderhalf jaar samen met mijn vriend en gingen we samen eten bij de Heksenboom in Sint Anthonis. De foto’s waren niet zo goed geslaagd, dus ik ga hier geen blog over schrijven. Het was wel heel erg leuk 😉 Op zondag ging ik nog langs mijn opa en oma, waarna ik op maandag weer terugreisde naar Leiden.

29994357_1611878672258701_1018660094_o
Lekkere pasta met zalm bij de Heksenboom 🙂

Week 4 : Tweede tentamen en sauna

In week 4 ging ik op dinsdag hardlopen met Frits (we eindigden al vrij snel bij Lot en de Walvis, maar we hebben toch wel 4 km (hard)gelopen). Op woensdag at ik samen met Malou heerlijke taco’s en Malou maakte daar mooie foto’s van. Op donderdag zette ik mezelf voor schut in de kantine van de universiteit door mijn pinpas te vergeten en maakte ik mijn tweede tentamen, cybercrime.

Op vrijdag ging ik met Frits naar sauna Soesterberg (waar nog een blog over online komt). Heerlijk relaxt schoven we daarna nog aan bij Happy Italy in Eindhoven, waarna we allebei naar ons eigen huis teruggingen. De rest van het weekend ga ik met mijn familie Pasen vieren en wat aan school werken.

29748651_1487726304670014_784723528_o
Relaxen is beter dan hardlopen, toch?

In april staan er weer een hoop spannende dingen op de planning. Zo heb ik een interview, een conferentie op het Ministerie van Veiligheid en Justitie, mijn eerste salsales en organiseer ik een lezing over de dreiging op de universiteit in 2015.

Heb jij nog leuke dingen op de planning staan in april?

Liefs, Kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s