Hallo!

Vandaag heb ik een recept voor jullie met een product waar veel mensen een haat liefde verhouding mee hebben. De avocado. Kneiterduur en bijna altijd te hard of te zacht als je ze wil gebruiken.  Als je echter de perfecte avocado in je handen hebt is dat dan weer zo’n groot geluksmoment dat het alle eerder mislukte avocado’s overschaduwt. Mijn vriend kookte voor ons en bedacht (met een beetje hulp van de receptencatalogus van de AH) deze burgers. Ze waren erg goed geslaagd en lekker vullend. Klaar voor?

Je hebt nodig voor 2 personen: 2 zalmburgers (of 4 als jullie een grote maag hebben) – 2 (of 4 broodjes) – 1 avocado – 4 eetlepels pesto – peper en zout.

Wij hadden ook nog wat strooigeitenkaas gebruikt, maar die had niet echt een meerwaarde.

Stap 1 : Bak de zalmburger in een klein beetje boter goudbruin aan beide kanten. Snijd intussen de avocado in plakken. en bestrooi deze vervolgens met peper en zout.

Stap 2 : Snijd de broodjes doormidden en besmeer de onderste helft met pesto. Leg daarop de zalmburger en beleg met de avocado. Top af met de bovenste helft van het broodje.

Dat is het al! Als je niet zo’n fan bent van broodjes kan je het broodje ook vervangen door bijvoorbeeld zoete aardappel frietjes.

29830991_1487726264670018_1763663691_o
Dit leek ons mooier dan het uiteindelijk bleek te zijn.

Wij vonden het erg lekker en ook super makkelijk 🙂

Liefs, Kelly (en Frits)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s