Hoi!

Leuk dat je weer meeleest met mijn maandelijkse dagboek. Dit is mijn tweede maandelijkse post en ik moet bekennen dat ik er echt even mijn agenda bij moest pakken om te herinneren wat ik ook alweer gedaan heb deze maand. Februari stond in het teken van Carnaval, Valentijnsdag en het lustrumgala van mijn studievereniging, maar ook in het teken van iets meer rust pakken en niet alle dagen vol plannen met activiteiten. Dat is best prima gelukt, soms is wat meer relaxen ook fijn 🙂

Week 1 + 2 = the Death Cure en Carnaval 

Ik sloot januari af met een griepje, dat zich helaas doorzette in februari. Gelukkig kon ik toch mee naar de Movienight georganiseerd door de eerstejaarscommissie waar ik bijzit. We gingen naar de film ‘Maze Runner : the Death Cure’ en ik stierf bijna van de spanning. Ik vond ‘m super vet, maar het is wel een aanrader om eerst de eerste delen te kijken voordat je deze film bekijkt. Vervolgens had ik op dinsdag 6 februari een interview voor het CNN met iemand die voor de Dienst Justitiële Inrichtingen werkt, heel interessant om hier meer over te horen. Op de donderdag had ik stage, waar ik steeds meer mijn weg begin te vinden. Vrijdag had ik wat afgesproken met vrienden en zondag ging ik het dorp in om te carnavallen met de vriendengroep van mijn vriend, wat erg gezellig was.

Week 3 = Diergaarde Blijdorp en gala

Op dinsdag had ik na stage afgesproken met een vriendinnetje (van stage) om gezellig samen te eten. Ik maakte het niet te laat, omdat ik de dag erop (Valentijnsdag!!) vroeg op moest om samen met mijn vriend naar Diergaarde Blijdorp te gaan. Een hele leuke dag, maar helaas kwamen we een half uur te laat bij de uitgang aan omdat we niet naar de openingstijden hadden gekeken (beetje dom). ’s Avonds aten we bij Aperitivo, waar ik al eerder over schreef, wat een heerlijke afsluiting van een fijne dag was. Donderdag 15 februari had ik stage en hadden we ’s avonds voor het eerst huiseten met alle vriendjes present, een soort spontaan datediner. Vrijdag was vervolgens hét gala van het jaar waar mijn hele vriendengroep altijd al maanden naar uit kijkt. Dit werd gehouden in een prachtig kasteel in Wassenaar en het was leuk om weer een keer met z’n allen bij elkaar te zijn. In het weekend reisde ik terug naar Brabant voor quality time met de familie.

28458826_1575106042602631_569622606_n
Dit prairiehondje had ik het liefste mee naar huis genomen.
thumbnail_2018-03-01 11.11.22 1.jpg
Zo ongeveer de enige foto waar ik normaal opstond

Week 4 : lekker naar huis toe 

Dinsdag had ik weer stage en hadden we ’s avonds met z’n drieën huiseten. Op woensdag was ik flink aan het studeren en na donderdag nog naar stage te zijn geweest reisde ik terug naar Brabant. Mijn ouders waren op vakantie en ik ging een lang weekend naar huis toe om mijn zusje gezelschap te houden. We gingen samen naar de film (I, Tonya), uiteten bij Al Vesuvio en ik kookte een heerlijk gerechtje, namelijk een spinaziecurry. Verder deed ik bar weinig.

Inmiddels is het alweer drie maart en nog steeds stervenskoud (Waar blijft de lente??). In maart heb ik weer tentamens :(, maar ga ik ook lekker uiteten en naar de sauna. Maar daar vertel ik jullie over in het dagboek van maart.

Liefs, Kelly

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s