Hallo!

Zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben heeft mijn blog een paar veranderingen ondergaan. Ik heb er onder andere voor gekozen om binnenkort mijn naam te veranderen, schrijf voortaan een maanddagboek en post regelmatiger. Een van de dingen die ik dit jaar graag anders zou willen doen op mijn blog is een meer persoonlijke touch (Ik heb gelezen in bloggen voor dummies en daar stond in dat dit een goed idee is). Een weekdagboek vond ik dan weer iets to much, dus heb ik besloten een soort maandoverzichtje te maken voor degenen die dit interessant vinden.

Week 1 en 2 = Oud en Nieuw, tentamenweek en Porto

Mijn maand begon (zoals iedereens maand) met het vieren van Oud en Nieuw, wat ik heb doorgebracht met mijn familie en vriend. Veel tijd voor feest was er echter niet, omdat ik op 3 januari?! (echt wie bedenkt dit) al de eerste van vier tentamens had.

Vervolgens reisde ik 12 januari af met vrienden van mijn studie Criminologie naar het mooie Porto. Een paar welverdiende daagjes weg om de tentamens te vergeten. We beklommen een gigantische toren voor een prachtig overzicht over de stad, reisden met een oude tram af naar de kust en aten elke avond een andere soort cuisine. Maandag 15 januari waren we weer terug en begon opnieuw een drukke week.

26937935_1534599906653245_622117535_o.jpg

IMG-20180113-WA0009.jpg

Week 3 : Bijkletsen met vriendinnetje van Criminologie, commissie-uitje, voor een dag terug naar Gemert, de eerste stagedag bij de politie en uiteten bij ’t Zusje.

Op maandag en dinsdag kletste ik bij met een vriendinnetje die ik al een tijdje niet meer had gezien en ging ik poolen met mijn commissie van studievereniging Corpus Delicti. (leuk!) Woensdag kwam ik terug naar huis om mijn ouders te zien en te lunchen met twee vriendinnetjes waarvan er een zaterdag voor een half jaar naar het buitenland vertrekt. ’s Nachts sliep ik slecht want op donderdag was mijn eerste stagedag bij de politie (!!). Alle spanning was voor niks, want het was een hele leuke en leerzame dag. Vrijdag ging ik terug naar Gemert om mijn familie te zien, bij te kletsen met vrienden van de middelbare school (zaterdag) en te dubbeldaten bij tapasrestaurant het Zusje (zondag)

27653026_1549761481803754_613487979_o.jpg
Poolen yay

Week 4 : Eerste politielezing en naar Landal 

Maandag en dinsdag waren rustige dagen, waarop ik op maandag huiswerk maakte en  ging sporten met mijn huisgenootje en op dinsdag naar stage ging. Woensdag had ik afgesproken met oud-collega’s van mijn vorige stage en kwam ’s avonds een vriendinnetje van de middelbare school langs. Dat was echt heel grappig, want we hadden echt al drie jaar niet meer afgesproken, maar vonden dat het wel eens tijd werd om bij te kletsen. Super leuke avond gehad, het is dus nooit te laat om oude vriendschappen weer tot leven te brengen :). De dag erna had ik een errug drukke dag (van half 9 s’ ochtends tot half 12 ’s avonds), waarbij ik eerst stage liep en daarna samen met een groep van de politie de eerste lezing van het jaar organiseerde.

27605635_1549757621804140_67838949_o.jpg
We aten snel tussendoor even een pizza bij Aperitivo, echt intens lekker. Hier ga ik ook nog wat over schrijven.

Ik ben niet zo heel erg van het spreken voor groepen, maar het viel uiteindelijk reuze mee. Op vrijdag vertrok ik terug naar Brabant om samen met mijn vriend en zijn familie een paar dagen door te brengen op Landal. Hier hebben we een fijn, relaxt weekend gehad en lekker veel gezwommen. Helaas was ik de maandagochtend ziek en sloot ik januari af met een flinke hoofdpijn. Gelukkig kwam mijn vriend langs om voor me te zorgen, dus was ik in ieder geval niet in mijn eentje.

De komende weken zijn iets rustiger en dat is fijn. Laat vooral even weten wat je van deze maandelijkse update vind en of ik hiermee door moet gaan.

Liefs, Kelly

Een gedachte over “Kelly’s Januari : afreizen naar Porto, eerste stagedag en Landal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s