Hoi!

Gisteren was een beetje een pechdag, ik hoestte als een zieke hond en al mijn plannen om een mooie foto voor mijn blog te maken gingen in rook op. Zoals jullie waarschijnlijk wel gemerkt hebben zijn niet al mijn foodfoto’s altijd even geslaagd, wat meestal komt door het gebrek aan daglicht rond het avondeten. Daarom besloot ik vandaag mijn portobellos op tijd klaar te maken, zodat ik ze bij daglicht kon fotograferen om dan later op de avond nog een kopje soep te pakken. Helaas werden de paddenstoelen maar niet gaar en heb ik uiteindelijk alsnog in het donker moeten fotograferen. #bloggerstruggles

Maar ik heb ook positiever nieuws : de portobellos waren wél heel erg lekker! Dus als je meer van het innerlijk dan het uiterlijk houdt… dit is jouw recept!

 

thumbnail_2017-11-2307.54.451
gadverdamme wat een lelijke foto

 

Je hebt nodig voor 1 persoon (dit is geen compleet avondmaal, je kan er bijvoorbeeld risottorijst ofzo bij maken) : 2 portobellos – 1 tomaat – 1 sjalot – 2 plakken geitenkaas – 2 handjes spinazie – 2 eetlepels pijnboompitten

Stap 1 : Verwarm de oven voor op 200 graden en rooster de pijnboompitten in een droge pan totdat ze licht gebruind zijn. Snijdt tijdens het roosteren de tomaat en sjalot in kleine stukjes.

Stap 2 : Bak de tomaat en sjalot in wat olijfolie aan in de pan die je ook voor de pijnboompitten hebt gebruikt (minder afwas!) en voeg hierna de spinazie in beetjes toe.

Stap 3 : Vul de portobellos met het groentemengsel en top af met de geitenkaas en de pijnboompitten. Leg de gevulde paddenstoelen in een wat diepere ovenschaal en dek af met zilverfolie, zet voor 20 minuten in de oven. Tot slot haal je de folie eraf en zet je de portobellos nog even terug totdat de geitenkaas goudbruin is.

Ik vond dit recept echt ontzettend de moeite waard om te maken en het kost ook nog eens weinig moeite. Eet er wel nog even iets bij, want aan alleen deze paddenstoelen heb ik in ieder geval niet voldoende.

Liefs, Kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s