Hoi!

Vandaag heb ik een tip voor de pannenkoekenliefhebbers onder ons. MOOK stond ongeveer een jaar geleden al op mijn must-eat radar, maar afgelopen zomervakantie is het er eindelijk van gekomen. Bij het woord pannenkoeken denk ik al snel aan donkerbruine pannenkoekenrestaurants, waar je bij binnenkomst tegen een flinke vetwalm aanloopt. Daarnaast bestaat de keuze uit een pannenkoek appel, bacon of superveel bacon. MOOK is eerder het tegenovergestelde. Het restaurant heeft een lekker fris en hip interieur, jonge bediening en een verrukkelijke kaart.

CCO_5385

We konden echt niet kiezen uit alle gerechtjes en besloten  daarom om 2 verschillende pannenkoeken te bestellen en die dan te delen. Frits ging voor een pannenkoek met banaan, aardbei, kokos, bosbes en maple syrup. Ik koos de veggie, deze bestond uit gegrilde paprika, humus, avocado, chili mix, oregano en olijfolie. Klinkt als de hemel op een bord niet waar?

Pluspunten vind ik dat je echt een flinke toren krijg en de pannenkoeken rijk belegd zijn met de beloofde ingrediënten. Wel zijn ze echt óntzettend vullend, dus als je ’s avonds nog uiteten gaat (like us) kan je beter een bord samen delen. Ik denk dat ik uiteindelijk de veggie het lekkerste vond, omdat die lekker smeuïg was door de humus en smaakvol door de heerlijke olijfolie die erbij geserveerd werd. Bij de andere pannenkoek vond ik vooral het verse fruit erbij heerlijk fris. Een bord vol pannenkoeken kost ongeveer 10 á 12 euro, een redelijke prijs-kwaliteit verhouding dus. MOOK heeft onlangs een nieuwe kaart bekend gemaakt en er staan 2 gerechtjes op die ik echt MOET proeven : de ‘Pink Lady’ met gerookte zalm, dille, crème fraiche en olijfolie en de ‘Infamous’ met warme chocoladesaus, banaan, gesmolten pindakaas, aardbei, bosbes en kaneel. Ik houd jullie op de hoogte ;).

 

MOOK.png
Screenshotje van de nieuwste aanwinst, HOE LEKKER ZIET DIT ERUIT?

 

Hoe heb jij jouw pannenkoek het liefste?

Liefs, Kelly

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s