Hoi!

Laatst kookte ik met mijn vriend deze pasta en we vonden hem heel erg geslaagd. Dit recept kost bijna geen tijd en moeite, maar geeft je wel een heerlijke maaltijd #pijnboompittenliefde. Klaar voor?

thumbnail_20170817_184746_1503241156870_resized

Je hebt nodig (2 personen) : 1 bak gevulde pasta met kaas en noten – 1 bosui – 1 handje pijnboompitten – 1 bol mozzarella – 1/2 courgette – 1/2 bakje pesto – zout & peper

Stap 1 : Rooster de pijnboompitten in een droge pan en zet alvast een pan water op voor de pasta. Snijd de courgette in kwartjes en de bosui in ringen.

Stap 2 : Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking in een paar minuten gaar. Bak intussen de courgette in een pan met wat olie en snijdt de mozzarella alvast in plakken.

Stap 3 : Giet de pasta af en roer de pesto erdoor met een klein beetje kookvocht en voeg de courgette toe aan de pan met de pasta. Zet nog een paar minuutjes op laag vuur om de pesto te verwarmen.

Stap 4 : Dien de pasta op en beleg deze met de plakken mozzarella die je op smaakt brengt met wat peper en zout. Garneer het gerecht met de bosui en de pijnboompitjes.

Wat is jouw favoriete gerecht met gevulde pasta?

Liefs, Leids meisje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s