Heey!

Eergister heb ik met mijn huisgenootje burgerrecepten uitgetest en dit samenraapseltje bleek toch wel een winnaar te zijn. De combinatie van geitenkaas en ananas lijkt heel erg vreemd, maar op ene rare manier gaat het toch best wel goed samen. Dus als je een keer iets anders wil dan je standaard burger met tomaat en sla, raad ik je aan om deze uit te testen.

IMG_20170601_185606099.jpg

Je hebt nodig voor 2 burgers : 2 (vega)hamburgers – 1 blikje ananasschijven – 1 rode ui – 2 eetlepels pesto (groen) – 1 tomaat – 2 broodjes – 1 plak geitenkaas voor op de boterham

Stap 1 : Snijd de broodjes doormidden, de ui in halve ringen en de tomaat in plakjes. Verwarm alvast de oven voor op grillstand (220 graden).

Stap 2 : Bak de ui en de burgers samen in de pan. Als de burgers gaar zijn en mooi gekleurd leg je ze nog even onder de grill met een plak geitenkaas totdat deze gesmolten is. De vrijgekomen plek in je pan vul je op met de ananas.

Stap 3 : Smeer je broodje in met pesto en leg daar de plakjes tomaat op. Vervolgens de ui, de burger en de ananas. Dek je meesterwerk af met de bovenste helft van je broodje en klaar!

IMG_20170601_185638771.jpg

Ik vond het recept goed gelukt, jij ook? Neem vooral ook eens een kijkje in de rest van de burgercategorie, misschien zijn er nog wel meer burgers die je aanspreken.

Liefs, Leids meisje

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s