Heey!

Eindelijk is het lekkere lentezonnetje weer aanwezig en bij de eerste zonnestralen zit ik altijd al in het park te picknicken. Deze pastasalade is makkelijk mee te nemen, relatief gezond en bovenal ontzettend lekker. Hoewel we kort werden opgeschrikt door een vrouw die beweerde dat een berg afval bij de prullenbak van ons afkomstig was (niet dus) hebben we heerlijk gegeten.

 

IMG_20170328_184652951
Dat zonnetje! *zucht*

 

Je hebt nodig voor 3 personen : 1 bak verse pasta van de AH 5 kazen – 1 bak verse pasta van de AH spinazie ricotta – 1 grote tomaat – zakje knoflookcroutons – 3 handen gewassen spinazie – 2 el smaakvolle olijfolie – peper – zout – 1 avocado

Stap 1 : Zet een pan met water op en voeg de pasta toe als het water kookt. Kook voor ongeveer 6 minuten. Snijd intussen de tomaat en de avocado in plakken. De spinazie snijd je in reepjes.

Stap 2 : Voeg de laatste 3 minuten van de kooktijd van de pasta de spinazie toe. Giet hierna alles af. Meng de pasta en de groenten door elkaar en besprenkel met de olijfolie. Bestrooi tot slot met peper zout en knoflookcroutons.

Deze pasta is zowel koud als warm lekker. Wat is jouw favoriete picknickgerecht?

Liefs, Leids meisje

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s