Heey!

Ik had nog allerlei restjes groente van een paar dagen terug in de koelkast liggen en besloot om hier een burgergerechtje van te maken. Voor de burger gebruikte ik overigens een kaasschijf wat echt het beste idee ooit bleek te zijn. Je kan de gesmolten kaas namelijk helemaal uitsmeren over het broodje. Al enthousiast?

Dit heb je nodig : 1 kaasschijf – handje kleine tomaatjes – 1/3 courgette in dunne plakken – 4 champignons – handje gekruide aardappelschijfjes – handje veldsla – bruine bol

Stap 1 : Doe de champignons, tomaatjes en aardappels met wat olie in een ovenschaal en bak voor 25 minuten op 200 graden. Snijd de bruine bol alvast doormidden.

Stap 2 : Grill de courgette in een grillpan of in het tosti-ijzer en was de veldsla. 10 minuutjes voordat de groenten en aardappels uit de oven klaar zijn bak je de kaasschijf in een pan met wat olie, warm in deze pan ook de courgettereepjes nog even op.

Stap 3 : Bouw het broodje als volgt op : onderkant broodje – courgette – kaasschijf – veldsla – tomaatjes – bovenkant broodje. Serveer de aardappels en champignons erlangs. Smakelijk!

IMG_20170314_175722937

Ik vond dit gerechtje heel erg geslaagd, ga jij hem ook een keertje maken?

Liefs, Leids meisje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s