Heeey!

Lunchen is echt een ding onder studenten, tussen de lessen door even lekker een broodje eten en relaxen met z’n allen. Een ander typerend kenmerk van studenten is een chronisch geldgebrek en daarom ben ik altijd op zoek voor jullie naar de allergoedkoopste broodjeszaak. Leidsch Beleg is zeker een plek waar je goedkoop lekker kan lunchen, wij hadden luxe broodjes + een drankje en gaven per persoon 6 euro uit.

img-20170215-wa0006

Je ziet hier 4/5 deel van onze broodjes. Linksboven is een America op een maistriangel, rechtsboven een Truffel Delight, linksonder het broodje Brak en rechtsonder mijn pistoletje Notenbalk. Mijn broodje bestond uit oude kaas, selderijsalade en walnoten en was echt intens lekker. Er zat echt een goeie genereuze hoeveelheid kaas op en de selderijsalade gaf het een fris accent. Je kiest bij Leidsch Beleg het beleg op de menukaart en kiest daar los nog een broodje bij. Broodje notenbalk kost bijvoorbeeld 3,25 en een bruin pistoletje 40 cent wat het totaal laat uitkomen op 3,65. Je kreeg flinke broodjes voor de prijs die je betaalt en het personeel is erg vriendelijk. Het is niet het allermooiste lunchcafé ever, maar ik vind de smaak van het broodje toch altijd belangrijker dan het interieur.

img-20170215-wa0005

Naast broodjes staan er ook nog andere dingen op de kaart, je kan kiezen voor bovenstaande burger of bijvoorbeeld voor bitterballen. Deze burger van 100% Angus Beef kost je maar 4,45 wat echt spotgoedkoop is.

Ik was blij verrast en vind Leidsch Beleg een ontzettende aanrader : smaakvolle, goedgevulde broodjes voor een heel fijn prijsje.

Liefs, Leids meisje

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s