Heey,

Afgelopen week maakte ik in een curry met de verspakketten van de AH en ik was aangenaam verrast. Het was best wel simpel en ik vond het oprecht lekker. Normaal vind ik de koriander in Indiase gerechten vies, maar hier was dat niet het geval.

Je hebt nodig voor 4 personen : 2 el zonnebloemolie – 300 gr kipfilet in blokjes – 300 gr basmatirijst – 1 verspakket (1 bloemkool – 2 tomaten – 1 rode ui – 1 limoen – 1 rode paprika – 1 rode peper – pakje kokosmelk – zakje currypasta)

Stap 1 : Maak de bloemkool, paprika en tomaten schoon. Snipper de ui en snijd de paprika en tomaten in stukjes. De bloemkool snijd je in kleine roosjes. Vervolgens verwijder je de zaadlijsten uit de peper en hak je de rest van de peper fijn.

Stap 2  : Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en bak de kipfilet in een hapjespan lekker bruin in een beetje zonnebloemolie. Na 2 minuutjes bakken voeg je de ui toe.

Stap 3 : Voeg alle groenten toe en bak ze enkele minuten mee. Voeg ook de rode peper toe naar smaak. Voeg nu ook de currypasta toe en roer dit goed door voor 2 minuten. Tot slot voeg je de kokosmelk toe en stoof je het gerecht (dus met deksel op de pan) nog 10 minuutjes. Voeg het sap van de limoen toe naar smaak.

That’s it! Super simpel. Probeer deze curry ook eens met naanbrood of met cashewnoten 😉

Liefs, Leids meisje

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s