Heey!

Januari is dé maand van de goede voornemens en het feit dat ik de mijne alweer bij het grof vuil heb gezet bekent niet dat jij je doelen niet waar kan maken. Voor alle fitgirls and fitboys heb ik daarom een smoothiereceptje wat precies past in de gezonde levensstijl die overal zo gepromoot wordt. Mijn huisgenootje heeft deze een tijdje terug gemaakt en het was een groot succes!

smoothie

Wat heb je nodig? 1 banaan – 1/2 mango – 1 avocado

Stap 1 : Snijd alles goed fijn en doe het dan samen in de blender, hoe fijn je het moet snijden hangt van je blender af. De mijne slaat namelijk helemaal op hol als ik het niet fijnsnijdt. Giet er nu beetje bij beetje water bij totdat het de goede consistentie heeft (een wat dikker sapje). Als je er alles in een keer bij doet en het is teveel water dan heb je namelijk een probleem.

Dat was het al! Dit gerecht heeft maar één stap. Super simpel. De echte avo-fans kunnen er nog een extra halve avocado bij doen.

Liefs, Leids meisje

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s