Heey!

Afgelopen maandag vierden we huissinterkerst-en-nieuw en besloot ik om de meest luxe pasta ooit te maken. Verse pasta is in de aanbieding bij de AH, dus als jij net als ons een dagje als een koning(in) wil eten maak dan dit recept!

pasta

Je hebt nodig voor 5/6 personen:
1 broccoli – 1 blikje mais – 1 bakje spinaziericottasaus – 2 pakken ravioli verdi – een bakje pesto (ook van de ah pasta(saus)actie) – 1 paprika – 1 zakje strooikaas – gevulde pepertjes met roomkaas (LEKKER, maar niet perse nodig)

Stap 1 : Snijd de broccoli in roosjes en de paprika in stukjes. Zet een pan water op voor de pasta en een voor de broccoli (of doe ze samen in een pan als je geen vaatwasser hebt).

Stap 2 : Kook de broccoli en de pasta ongeveer 5 minuten. Giet vervolgens af en doe alles weer terug in een pan, samen met de saus, de pesto, de (afgegoten) mais en de paprika. Roer dit goed door. Strooi hier vervolgens nog de kaas overheen en roer ook de kaas er goed doorheen. Laat 2 minuten sudderen met de deksel op de pan.

Stap 3 : Doe de gevulde pepertjes er nog bij en roer nogmaals door. Laat nogmaals 2 minuten zacht sudderen en haal dan de pan van het vuur.

Zo simpel is het! Als je nog wat verse basilicum in huis hebt kan dit er ook nog overheen, maar dit is geen must. Geniet ervan, ik vond deze pasta echt to die for.

Liefs, Leids meisje

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s