Hoi!

Ik had vandaag flink gesport dus een lekker vullende maaltijd ging er bij mij wel in. Samen met Maud at ik een pasta met ui, spinazie, kastanjechampignons en geitenkaas en deze was behoorlijk geslaagd! Geen rare fratsen en speciale ingrediënten maar gewoon vertrouwd Italiaans. Zoals La Mama hem maakte.

pastay

Je hebt nodig voor 2 personen : 1 hand vol linguine – 150 gr spinazie – 1 ui – 5 rondjes geitenkaas met honing – 1/2 theelepel gedroogde tijm – bakje kastanjechampignons – 1 klein potje jumbo huismerk pastasaus olijf & tomaat

Stap 1 : Kook de linguine in een grote pan water in ongeveer 10 minuutjes gaar. Snipper ondertussen de ui en snijd de champignons in parten. Bak de ui en champignons in wat boter of olijfolie in een pan goudbruin.

Stap 2 : Voeg de tijm toe aan de champignons en de ui en roer goed door, voeg hierna de pastasaus toe en zet het vuur laag.

Stap 3 : Voeg de spinazie toe aan de pasta en kook 1 minuutje mee. Doe intussen 2/3 van de geitenkaas in de saus erbij en roer goed door. Giet hierna de spinazie en pasta af en voeg deze toe aan de saus. Nog een minuutje doorwarmen en je dinertje is klaar! Top vervolgens nog af met de overige geitenkaas.

Smakelijk!

Liefs, Leids meisje

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s