Hi!

Sinterklaasavond komt al steeds dichterbij en ik ben het soort mens dat in september de winkels al afspeurt naar pepernoten. Ben je nog op zoek naar de allerlekkerste? Zoek niet verder, ik ga je verklappen welke het zijn.

De karamel kruidnoten van Bolletje zijn het állerlekkerst. Punt. Een heerlijke kruidnoot omhult met een zoet laagje chocoladekaramel. Heerlijk knapperig en als je niet uitkijkt eet je ze met de snelheid van 100 per minuut. Een zakje bij de ah kost 1,99 en dat bedrag is zeker de moeite waard voor dit pareltje. Sinds Tony met de karamel-zeezout reep kwam ben ik ontzettend vatbaar voor het woord karamel en gelukkig stellen producten met dit ingrediënt nooit teleur. Als je nou echt geen zin hebt in karamel zijn ook de kruidnoten met witte chocolade toppertjes, dus niet getreurd!

Met 120 kcal per 25 gr ga je geen bikinibody krijgen, maar gelukkig is de zomer nog heel ver weg. Een lekker dikke trui aan en het zal niemand opvallen dat je de afgelopen week al 5 kg van deze kruidnoten hebt weggewerkt. Een zak kruidnoten bevat 200 gr dus je kan lekker delen of (nog beter) alles zelf opeten.

Liefs, Leids meisje

bolletje-kruidnoten

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s