Heey!

Afgelopen week was mijn vriend in Leiden blijven eten en aangezien hij wel gewoon vlees eet kan ik met de dingen die ik voor hem kook de vleesrecepten blijven aanvullen ;). Ik had nog wat druifjes, basilicumaardappeltjes en champignons liggen en bedacht hiermee de volgende combi :

Voor 2 personen : 1 schaal varkensgehakt gordon blues – een handje druifjes – 1 avocado – klein bakje champignons – 1 avocado – half zakje basilicumaardappeltjes – citroensap – balsamicoazijn – olijfolie – halve theelepel mosterd  – beetje gedroogde tijm.

Stap 1 : Verwarm de oven voor op 200 graden en doe alle champignons in een ovenschaal met wat balsamicoazijn, olijfolie en tijm. Zet dit vervolgens 20 minuten in de oven.

Stap 2 : Pel de avocado en snijd in kleine stukjes, was vervolgens ook de druifjes en de rucola en doe dit samen in een grote saladeschaal. Maak een dressing van 1 halve theelepel citroensap – 2 theelepels olijfolie en 1 halve theelepel mosterd. Sprenkel deze dressing over je salade.

Stap 3 : Schep de champignons een keer om en doe olie in een 2 pannen en laat ze heet worden, in een pan bak je 10 minuten de aardappeltjes en in de andere pan bak je 10 minuten de gordon blues. Na 10 minuutjes wachten (en af en toe omdraaien) is alles tegelijkertijd klaar en kan je alles samen op een bord doen.

Smakelijk!

Liefs, Leidse meisjes

gordon blue.JPG

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s