Hoi leuke Leidenaren,

Vandaag weer een hotspot voor jullie. Merel en ik wilden eigenlijk naar Anne & Max, maar daar hing het met de been buiten dus besloten we naar de koffiezaak aan de andere kant van de straat te gaan : coffeecompany. We waren er allebei nog nooit geweest en vonden het er bij binnenkomst al meteen gezellig uitzien. Het personeel begroette ons enthousiast en we gingen samen aan de bar zitten op de ‘bovenste verdieping’. Een deel van de ruimte ligt namelijk wat hoger.coffeecompany

We kozen allebei een verse muntthee en besloten samen een muffin met bosbes/framboos?? (geen idee, iets met fruit) en een punt worteltaart te delen. Het smaakte allemaal lekker en vooral de room op de worteltaart maakte me erg gelukkig.

129542_V8k-4jwoYXBoGFWiLmPn6cjC9M6ELOlI9iD9nAwqclU
Ik zag dit prachtige plaatje op internet en kon het niet laten om hem met jullie te delen. Fotocredits aan Robin A.

 

Wat ons allebei opviel was dat er best veel mensen met laptops zaten te werken, wat wij meteen heel sophisticated vonden. Het is natuurlijk ook gewoon ideaal, je hebt een stopcontact en je lievelingskoffie bij de hand en je wordt niet afgeleid door allerlei dingen in je huis. Na onze taartjes opgegeten te hebben besloten we dan ook unaniem om van de coffeecompany onze studeerplek in de tentamenweek te maken.  Dit verhaal wordt dus vervolgd haha, als we onze tentamens halen kunnen we definitief beslissen of de coffeecompany een chille werkplek is.
Liefs, Leidse meisjes
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s